Personlig og farverig indretning med genbrug.

Det der er så personligt ved indretning er, at du selv vælger hvilke farver der gør dig glad, og at du kan gå i lige den retning som passer til dig. Vi har besøgt et fuldstændig fantastisk farverigt hjem, som er indrettet primært med genbrugssager.

Montering af hylde og spejle på et badeværelse der er fuld af personlighed. Her er hængt mange spejle op, for at give et anderledes udtryk. Spejlene og hylden er indkøbt hos Multigenbrug

Et univers af farver møder os, når vi træder ind af døren i dette skønne hjem. Her er virkelig personligt og fuld af de ting, som gør beboerne i huset glade og åbner for deres kreativitet. De er begge kunstnere og lever af at sætte farver på tilværelsen. Her får du et lille kig og forhåbentlig en masse inspiration, til hvad du selv kan kaste dig ud i, hjemme hos dig selv.

I stuen, som parret har valgt at male lilla, hænger kunst, planter, spejle og væglamper i messing side om side og giver hinanden god kontrast. Lamperne, puden, A clockwork Orange-billedet og det lille spejl er fra Multigenbrug

Badeværelset i huset trængte til at blive piftet op, så valget af farve på væggen landede på “hot pink”. Det ser super sejt ud sammen med de gyldne messingspejle og den organiske hylde til håndklæder og diverse.

Tak for besøget og inspirationen. Det er fantastisk at se hvad genbrug kan gøre, og især her i dette hjem, hvor farverig genbrug går igen og igen.