En rigtig Multi-dag

Vi havde fået til opgave at afhente genbrug på naboadressen, da den gode ejer af Scheel og Andersen dukkede op og spurgte interesseret ind til, hvad vi lavede. Da vi fortalte ham om vores multiunivers fuld af genbrug, inviterede han på en rundvisning i sine nedlukkede gemakker og spurgte, om der var noget vi kunne tænke os at købe.

Vi samlede os en bunke gode sager og kræmmede det bedste vi har lært, og med smil og et håndtryk endte vi med en god handel. Derefter kvitterede smeden med en noget så fin bunke, som ellers bare skulle smides ud. Vi tog glædeligt imod og hjalp til med at tømme det vi kunne have med.

Efter vores besøg hos smedeværkstedet Scheel og Andersen i Nordhavn, som desværre nu har lukket ned efter mange gode år, kom vi hjem med 3 usamlede sofaborde i et virkelig råt udtryk. Vi kunne ikke holde tanken ud, hvis disse borde skulle henlægges igen, så hjem i Multistudiet med dem. De seje smede har sgu lavet dem i hånden og udtænkt både design og materialevalg. Sikke en råhed de har haft omkring sig, i deres værksted.

Det eneste der manglede for at samle bordene, var skruer og møtrikker. Vi havde kun møtrikkerne på lager, og skruer med store hoveder, så frem med skydelærredet og over til naboen.

“Heeeej Bo. Må vi låne….” den sætning har han hørt en del gange før, og godhjertet som han er, og med på de fleste projekter, siger han selvfølgelig altid ja til skøre Multi-ideer. “Taaaak Bo!” og så hjem og samle det første bord.

Bordet er langt federe med de nye sorte skruer, med flade hoveder. Det giver et strammere look og komplimenterer kun det rå jern i stellet.

Det er fantastisk at have genbrugsprojekter, hvor naboer og fællesskabet går sammen, for at nå et mål.

Bordet er i jern med en stærk glasplade, som viser håndværket og de rå detaljer. Det er tungt, både i udtryk og helt bogstaveligt, dog gør glasset at det får en lethed over sig.
Der er ridset en spansk sætning i jernet, hvor der står:
DIME. QEU. TE. AMO. LA. NOCHE… QUE.NO.DUDASTE.NIDOS.MINUTOS…
Målene er H: 46cm, B: 109cm, D: 60cm og vi har sat prisen til 1250kr;

Sikke en multidag.