Afhentning og opkøb af
genbrug og affald

Har du sorteret i dine gamle flyttekasser?​ Vi miljøsorterer og kører sagerne henholdsvis på genbrugsstationen, til skrot, til andre genbrugsbutikker eller hjem på vores lager, hvor det bliver genopfrisket og kommer på vores webshop.

Hvem er vi?

Multigenbrug er eksperter i genbrugshåndtering

Det er hvad vi laver hver dag, og lægger stolthed i at gøre tingene ordentlig. Vi ved hvad der skal sorteres hvordan, ligesom vi næsten altid ved hvem der lige står og mangler “den dims“.

Hvad kan vi gøre for dig?

multigenbrug dødsbo

Rydning af dødsbo

Hos Multigenbrug ved vi, at ikke to hjem er ens. Vi går derfor omhyggeligt
til værks, lytter til dine behov, og sørger for, at dine kæres ejendele kommer godt videre.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud – ingen opgaver er for store eller små.

mülltonnen, the garbage container, garbage disposal-3979757.jpg

Miljøsortering

Vi sigter efter at gøre alting så bæredygtigt som overhovedet muligt, så vi sørger for at alle kasser o.l. sorteres i hht. Statens instrukser om korrekt sortering af affald.

computer, processor, cpu-4131844.jpg

Urban Mining

Vores ressourcer er langt fra uendelige, og vi arbejder tæt sammen med store drenge inden for affaldssortering, håndtering og skrot, for at sikre flest mulige ressourcer bliver genanvendt korrekt.

Gensalg

Via vores webshop, diverse auktionshuse og vores evigt voksende netværk sælger vi genbrug af alle arter. Vi fungerer ligeledes som søgeagent for folk, så ofte har vi kunder der venter på specifikke ting.

Køber I genbrug?

Ja, er der genstande af umiddelbar salgsværdi gensælger vi dem eks via vores webshop eller auktionshuse. Alt efter genstanden og aftale, laves der selvfølgeligt også provisionsløsninger ved salg.

Som udgangspunkt findes der tre mulige scenarier ved afhentning af genbrug/affald.

1. Du får penge

Vurderer vi at det genbrug vi får med os, har en salgsværdi højere end timerne der bruges på arbejdet koster, skal du selvfølgeligt ikke betale os for arbejdet, men vil derimod få et uforpligtende tilbud på genstandende.

2. Vi får penge

Overstiger arbejdstiden derimod værdien for dit genbrug, eller er der ikke nok der kan sælges, tager vi 350,-/t + moms for rydning af genbrug og affald. Her modregnes selvfølgeligt de salgsbare værdigenstande der måtte være.

3. Du får afhentet genbrug

Nogle gange går tingene bare lige op. Er der salgsbare ting blandt dine sager, men også en del affald, der skal sorteres kan det være vi ender i nul, hvor således ingen parter skal have penge op af lommen.

Har du spørgsmål?

Tøv endeligt ikke med at ringe til os, og få en snak om lige præcis din situation, og hvad vi kan gøre for hinanden.

Hvad siger vores kunder?

5/5
Multigenbrug er det bedste genbrug! Hurtig svar på spørgsmål, venlige mennesker med forstand på deres branche. Kan kun anbefales!
5/5
Multigenbrug er et gennemtænkt koncept. I stedet for vi altid køber nyt, kan man gøre brug af det gamle og give det nyt liv. Multigenbrug er meget serviceminded og hvis man er på udkig efter noget helt specielt, kan man altid høre dem ad.
5/5
Utrolig rar og imødekommende ejere. En sand fornøjelse at handle hos dem

Skal vi tage en snak om afhentning af dit genbrug?

Udfyld formularen til højre, og vi vil kontakte dig hurtigst.

Skal det gå hurtigt, er du også altid mere end velkommen til at give os et opkald.

Telefon:

+45 31 100 102

Multigenbrug | www.multigenbrug.dk | [email protected] | +45 31 100 102