Lidt ord fra ugen og Gratis Ting i weekenden

Hos Multigenbrug er der faktisk ikke nogle uger, som er helt ens. Vi har selvfølgelig vores webshop med genbrugsvarer, som ugentlig opdateres, og en masse genbrug mellem hænderne hver dag, men opgaverne vi kommer ud på er altid nye og vi elsker diversiteten!

Nyt samarbejde

For et par uger siden fik vi en telefonopringning af kirkeværgen i Simeon-Sankt Johannes Sogn, på Nørrebro. De har taget hul på den helt store oprydning af kælderrummene, og havde brug for hjælp til lidt forskellige opgaver; afhentning af skrot, afhentning af genbrug og montering af reoler i kælderen. Det er jo lige præcis sådan noget Multigenbrug laver til hverdag, så vi sagde selvfølgelig ja til opgaverne.

I går var vi i Simeons kirke på Sjællandsgade på Nørrebro til monteringsopgaven.
Vi er glade for at indgå samarbejde med kirkerne og de virkelig imødekommende teams bag. Derfor skriver en blog om hele oplevelsen, for sig. Følg med under “Dagligdagen” løbende.

Gratis ting #sidstpåmåneden

I vores fag med genbrug, får vi samlet en hel masse sager i løbet af en måned. Vi sorterer alt som kommer ind af porten. Noget skal vaskes og tages billeder af i vores hjemmebyggede fotostudio og lægges op som varer på vores webshop. Andet bliver kørt til andre genbrugsforretninger, så vi er sikre på at det bliver genbrugt, og så er der en hel masse genbrugsting, som vi giver væk til jer – ganske gratis.

Vi åbner dørene i Nordhavn i 3 dage #sidstpåmåneden og inviterer alle jer, til at komme forbi på visit og tage hvad I kan bruge.
Det er altid meget forskelligt hvad vi har på bordene, da genbrugsuniverset byder mange forskellige fund. For det meste kan vi love, at der er porcelæn og glas, nips og ting til boligindretningen, men kom selv forbi og tag et kig.

Når arrangementet er overstået, pakker vi hvad der er tilbage på bordene og kører til nærgenbrugsstationerne i København, hvor andre kan tage hvad de kan bruge, i åbningstiden. OBS: Tjek gerne google inden I drager mod en byttecentral, da åbningstiderne varierer.

“Hvornår er næste gratisarrangement?”

Vi planlægger altid gratisarrangementet til at ligge i slutningen af en måned, men dato og tidspunkt varierer, så du kan altid holde øje på vores Facebookside. Det er dér vi inviterer til begivenheden “Gratis ting #sidstpåmåneden”.

Næste arrangement er allerede i denne weekend, og åbningstiderne er således:
Søndag d. 30/8-20 kl. 13-16
Mandag d. 31/8-20 kl. 14-16
Tirsdag d. 1/9-20 kl. 14-16

Læs mere på Facebook her: Gratis ting #sidstpåmåneden

Der er gratis parkering, og smuk natur herude i Nordhavn, så en gåtur i området efter et besøg hos Multigenbrug, kan klart anbefales.

Vi glæder os til at møde jer!