Genbrugstur til Sydhavsøerne

Er der noget skønnere, end at befinde sig i storslået grøn natur, kørende rundt på nuttede landeveje og lede efter “loppe-konkollegaer”? Vi kørte sydpå i weekenden, og mødte en masse god genbrug på Sydhavsøerne Bogø, Farø og Falster.

Rundt i det ganske land

Turene rundt i det ganske land, giver os mulighed for, ikke kun at finde nye seje genbrugsvarer til hjemmesiden, men så sandelig også at møde andre genbrugsnydere som os selv.
Vi besøger lader og bondegårde, som er fuld af gamle spændende sager, små genbrugsforretninger og en masse søde mennesker, hvis hjerter banker for genbrug. Og så støtter vi selvfølgelig de lokale økologiske farmere, i vejboder med lækre danske jordbær og nyslynget honning!

Jordbær i vejboden hos http://jonsholm.dk/

Falster

På Falster mødte vi John og Kirsten. For år tilbage flyttede de fra sydpå fra Nørrebro, for at få mere plads, og de har siden slået deres folder på Falster. Det var et anderledes besøg, da ingen af dem oprindeligt var lokale i området, og må vi lige have lov at sige: genbrugsvarerne her var stillet så smukt frem!

Fordi John og Kirsten har så god smag, både i valg af varer og udstillingen af dem, kunne vi ikke lade være at købe lidt genbrug med hjem til København.
John fortalte, at han for nyligt har fundet en stor glæde ved at spille musik og synge, og vi nød at besøge et kreativt par med mange jern i ilden. Da vi var ved at køre, kom Kirsten ud på gårdspladsen og serverede nybagt kage. Det er virkelig et besøg værd, at tage forbi Kirsten og John Lillebrændevej 32, 4840 Stubbekøbing.

Tak for nu!

Det er så berigende at komme ud på en kort tur og lade os inspirere af andre genbrugselskere. Og vi kommer altid hjem med gode sager og dejlige minder i bagagen, når vi har besøgt Sydhavsøerne!

Multigenbrug siger tak for nu!