Dagligdagen i Multigenbrug

Siden sidst

Vi har haft en spændende opstart, siden vi byggede fotostudiet.

Der har været forståelse for, at vi skulle skydes i gang og det er vi virkelig blevet. Så vi vil gerne starte med at sige; tak allesammen, for jeres fede support på alle medier vi nu findes på. Det har været så rart at modtage jeres respons =)

Vidensdeling

Indlæringskurven har været høj og udfordringerne mange, og vi havde ikke lige indregnet at vi skulle se alle de Youtubefilm.

Nøj, hvor har vi set mange tutorials på alt fra kamera og hvordan man tager gode produktfotos, til hvidbalance og redigering.
Vi har sat os lidt ind i Darktable som fotoredigeringsprogram, vi har været inde og rode i koderne bag hjemmesiden og
meget mere, og det tager alt sammen tid at få ordentligt ind under huden.

”Det er sjovt at lære de her ting, igennem alle mulige mennesker fra hele verden. Vi har så meget viden lige foran os, til at lære os hvordan vi kan blive bedre for denne skønne planet, og hvordan vi selv kan gå til det.”

Heldigvis er der rigtig mange der gerne vil dele deres viden. Og det er lige det vi prøver selv.

Vi er sprængfyldt af gode idéer og det giver virkelig drivkraft til vores projekt, at der er så mange skønne mennesker der deler ud af deres selverfarede viden. Det er GULD værd for os alle: vidensdeling.
Vi bliver i hvert fald klogere og bedre til vores felt med tiden.

Det trænede øje kan nok godt se, at det stikker lidt af med vignettering og hvidbalance nogle gange 😉

Indkøbstur til Halmstad

Det var tiltrængt med en tur i Dolly og især at komme lidt ud fra studiet. Vi har brugt hele sommeren indenfor i lyset fra fotolamperne, og det bliver man ikke solbrun af 😉

Efter lange dage i studiet har vi kunne mærke at vi skulle ud og se tingene på afstand, så indkøbstur til Halmstad det blev! De 3 hjerters by.

Selvom vi omgiver os med mange ting, nyder vi ”det simple liv”, med få ting omkring os, så når vi rejser, nyder vi at gøre det enkelt, billigt og med hvad-vi-nu-har.
Dolly, vores VW Transporter, blev pakket med trangia, madras, pas og gummistøvler og alt hvad vi nu skal bruge på sådan en tur.
Vi vil prøve at filme næste pakning, så I kan se hvordan sommerhuset ser ud.

Ruten blev lagt ud fra at vi havde brug for at strække øjnene og benene ~ op langs den svenske kyst, med udsigt over vandet. Og så ved vi jo at SydSverige bugner med gode loppis og søde svenske naboer, og grunden til turen var jo at få lidt svensk genbrug med hjem til webshoppen.
Vi handlede blandt andet hos Susanne, en dansk svensker som holder til i Halmstad, og har genbrugsbutikken LevaLoppan. Hun har haft med genbrug at gøre i 6 år og hendes butik er virkelig et besøg værd!

På en P-plads i Halmstad. Kaffen er sat over og vi planlægger loppis-ruten

Og vi fandt også gode ting! Både puder og kunst og keramik og endda også lidt danske mærker kom retur over sundet.

Se de svenske herligheder og andre varer i webshoppen her: http://185.121.172.229/shop/

Sverige er ikke vores eneste destination, så følg med på vores næste tur, og vores daglige gang rundt i landet på vores Instagram/multigenbrug

Loppis i Sverige på en solskinsdag. Her er både café med kanelbullar og kaffe på kanden.

Indretningsopgaver

Vi har fået bestillinger på et par indretningsopgaver af virkelig sjov karakter, til nogle kreative menneskers hjem..

Anne vil gerne udnytte sit soveværelse bedre, og har bestilt en såkaldt Murphy Bed gennem Multigenbrug. En væghængt seng, som kan slås op langs væggen om dagen og dermed udnytte al det gulvplads den ville tage. Dét er en fed opgave for os, og vi glæder os til at vise jer processen.
Cat og Javi ønsker sig et nyt sofabord i stuen, og har forelsket sig i en smuk planke vi har stående.

Planken inden vi begyndte at slibe og høvle.

Den er nu i fuld gang med at blive slebet, vokset og børnesikret. Benene kommer fra en tidligere solbænk og planken har vi fra en opgave hvor vil hjalp med at tømme en bolig. Dejligt at arbejde med.

Til vores projekter, om det er indretning eller renovering, vil vi bruge genbrugsmaterialer hele vejen igennem, så der bliver tænkt i nye retninger og vi får virkelig brugt vores genbrugshjerter. Alt bliver samlet; træ, skruer, maling, beslag, olie, bivoks fra naboens bistade, en rund dims her og et stykke af den låge der, så vi kan nå i mål med, at de her mennesker ender med det bedste resultat for dem.

Vi glæder os til at vise jer hvad det bliver til.