Lys, lamper og kelvingrader

Det starter med en idé

At kaste sig ud i nye projekter er ikke nyt for os. Vi er gør-det-selv-typerne ind til benet, og det er derfor en selvfølgelighed at vi gerne vil forstå hvad vi har med at gøre. Det omhandler i stor grad også vores hjemmeside, vores billeder på hjemmesiden, hvordan vi får præsenteret vores varer bedst muligt til jer, og hvordan der skabes rød tråd gennem hele spektret.
Derfor har vi de seneste uger kastet os over lys, kelvingrader, lysstofrør vs. pærer, lamper vs. armaturer, vinkler, genskær, og virkelig dykket ned i feltet. Lamperne vi bygger er til vores fotostudie og vi tager jer med på rejsen.


At gøre det selv… med hjælp

Du har måske selv stået med telefonen og forsøgt at fange lidt lys, så du kunne tage det bedste foto, af en genstand til salgs-øjemed. Måske har du endda også opgivet, og researchet efter priser på nettet og derefter opdaget, hvad et professionelt fotostudie tager af priser for et enkelt varefoto. Av!

Vi har spurgt en flok mennesker, som vi ved har erfaring indenfor lys og foto, og de har kastet al deres viden i nakken på os, og derfor tør vi godt springe ud i at bygge vores eget foto-setup.

Lysiplex er et dansk firma, som holder til i Brøndby. De har over 50 års erfaring indenfor skiltemontering, lysopsætning, facadebelysning og meget andet. Deres kunder spænder vidt, fra CPH airport og Carlsberg til Lagkagehuset, Cirkle K og mange andre skilte, du ser i din dagligdag.
Multigenbrug har, i samarbejde med Lysiplex, fræset metalplader, bestilt de rigtige lysstofrør med de rigtige kelvingrader, boret og skruet, søgt og skabt den helt rigtige specialløsning til vores fotostudie.


Er I så klar til at tage produktfotos nu?

I skrivende stund er vi ved at bygge lampe nr. 3, som skal være det store ovenlys. De to sidelys er hængt op, og skal monteres således, at vi med et spil kan hejse den op og ned, og dreje den i den ønskede retning mod vores fotolærred.

Vi har glædet os og ventet med spænding, til endelig at komme igang med at tage produktfotos til webshoppen, og dermed vise jer hvad vi har på lager lige nu. Vi skal nok give besked her på bloggen, på instagram.com/multigenbrug og vores facebookside, når der er nye varebilleder på hjemmesiden.

Den første af de tre lamper er samlet og hænger på sin plads

Genbrug, genbrug, genbrug…

Det er i alle henseender vi indtænker genbrug, i vores hverdag. Fra værktøj til kabler og el-stik, og i dette projekt snor, kroge, skruer (med ligekærvtillæg), træplader, klinger til en arvet stiksav, tænger, bor og skruetrækkere, og jeg-skal-komme-efter-dig. Der er skørt at smide ting ud, som stadig virker, så vi siger altid ja til at kigge i dine gemmer, og hvem ved – måske finder vi sager, som har mange år på bagen endnu, der enten kan glæde dig selv eller en anden. For ja – one persons trash IS another persons treasure!