Året der gik, 2019

Kære alle jer, som har fulgt med os fra begyndelsen.

I Multigenbrug har vi gået henover julen og talt om året der er gået. Det er første jul og første nytår med cvr-nr. Vi er gået ind i vinterperioden, og der er gået et efterår og en sommer, hvor vi har afprøvet meget forskelligt!

Vi er stadig ved at sammensætte en hverdag, som ser uens ud, og vi har lært at det er godt at sige ja til det meste.

I skrivende stund har omtrent 400 nysgerrige personer i dagligdagen sagt ja, til at følge med i hvad vi foretager os i Multigenbrug. Dét er vi glade for!

Det har lykkes os at sælge vores genbrugsvarer på en nyopstartet hjemmeside indenfor den første måned efter udgivelse. Det er vi virkelig stolte af!

Vi får mange gode snakke og ideer via vores virke og vi elsker, at I er med på mange af de skøre, skæve og genbrugelige løsninger vi kan komme frem til.

I en solstråle nær Kullaberg, Sverige, september 2019

I år har vi kastet os over en del byggeprojekter som vi aldrig har prøvet før.

Vi har bygget vores lille studio i Nordhavn op fra bunden, kun med genbrugssager.
Vi har slebet, malet, tegnet, ombetrukket, slæbt, banket, boret.
Vi har bygget lamper til vores fotostudie.
En knivholder af en rest fra en planke, som lå i en brændekurv.
En stor reol, af plader fra naboens gamle væg.
Et sofabord af en planke med jernben fra en bænk vi havde stående.
En murphy bed med beslag og vippefunktion, så den kunne passe ind i et aflangt rum. Også samlet af blandt andet plader fra naboen. Kundens gamle seng, blev monteret i et nyt soveværelse i samme ombæring. Dét er da genbrug!

Vi har været på ture, i vores eget lille genbrugsland, og vi har været i Sverige og Tjekkiet, med genbrug på programmet. Det er fantastisk at kunne rejse, og samtidig lave det vi elsker; finde små skatte, snakke med fremmede mennesker, opdage nye genbrugsløsninger, også uden for landets grænser og bringe det hele med tilbage og skabe skøre sager, og anderledes afslutninger.

Vi har holdt grøn fredag, gratis arrangementer, givet og fået rigtig mange genbrugsting, som får nyt liv og nye hjem.

Der er lagt i hvert fald 300 timer i fotoredigering og varesøgninger gennem det seneste halve år, vi har researchet på designere bag produkter, både i ind- og udland og vi har kørt mange kilo genbrug på nærgenbrugsstationerne i Københavnsområdet.

Det har været et fantastisk lærerigt år, med lange dage fuld af innovative tanker og handlinger og vi glæder os sindssygt meget til 2020.
Planerne er, at vi vil blive ved med at fremvise det fede genbrug vi får ind af porten. Vi vil blive ved at sige ja tak, til invitationer om at komme forbi og afhente jeres genbrug, for der gemmer sig oftest rigtig meget guld i andres “skrald”.

En særlig tak til jer som kommenterer, melder jer til events, kommer forbi i havnen og afhenter genbrug, jer som spørger om vi kan bygge ting der ikke helt er opfundet endnu, og jer som tør kaste jer ud i nye veje, sammen med os.

Treasurehunting i Sverige, september 2019

Tak for genbrug.

Tak for 2019.

/Multigenbrug