Fra vindueskarm til “dørkarm”

I efteråret blev vi inviteret forbi Nana på Amager, som har udsigt til et stort smukt lindetræ ude foran sit vindue.
Hun ønskede at udnytte sin vindueskarm bedre, så glæden ved udsigten kunne blive optimeret.
Nana bor, som mange andre i København, sammen med roommates, og dét gør, at der skal tænkes lidt kreativt, for at skabe plads til det meste i et enkelt rum, da de ellers deler resten af lejligheden.

Fra vindueskarm til ”dørkarm”

Vi fandt i fællesskab frem til, at hun skulle have sig et bedre siddeplads, med mere komfort og plads, og valget landede på at upcycle med en gammel fyldningsdør, vi havde fundet i en åben trælast på en nærgenbrugsstation i København.

Montering af den genbrugte dør.

Efter opmåling blev døren skåret til og monteret med ekstra hyldeknægte, let skjulte bag radiatoren. For at mætte den nye farve helt, gav vi den et par omgange hvid med høj glans, så området er rengøringsvenligt.
Nana vil få sin mor til at hjælpe med at sy en pude, som passer til siddepladsen, så komforten bliver i top.

Her kan nydes en varm kop kakao og en rolig stund med syn til det store smukke træ. Den nye zone kan også benyttes som arbejdsplads, og er et ekstra bord til Nanas behov, om det er at spille på keyboard eller lave studieopgaver.

Udsigten til lindetræet skal nydes i fuld flor, når der er blevet hygget op med madras og puder. Vinduesrammen fungerer godt som afsætning til kakaokoppen

Natbord og opbevaring

Ved siden af sengen manglede der ligeledes lidt mere opbevaringsplads. Vi kombinerede hyldeplads med natbord og monterede to gamle brædder, vi forinden opsætning havde slebet og olieret, så de fik bløde kanter og strålede af nyt liv.

Her er en lille ny plads opstået, til opbevaring af småting i kurve og små kasser, og en opladerstation til telefon og andet elektronisk udstyr.

Spafølelse i badeværelset

De 3 kvindelige beboere trængte til at få spafølelsen derhjemme, med få ændringer, og Multigenbrug gik i tænkeboks.

Over vasken monterede vi en lakeret (godt i vådrum!) hylde til favoritprodukterne, med plads til spejl og små detaljer som æteriske olier, et stearinlys og hvad der ellers hører sig til en spa-aften.

Huller efter møl og andet gennem tidens løb har fået lov at blive, og stå frem, så alderen er tydelig.

I vindueskarnappen har vi monteret en lakeret bænk, til fuldstændigt at kunne afkoble, og endda siddende. Den passer lige til en afslappet krop eller som afsætning til produkter, mens de bader.

Brædderne har vi fundet helt rå rundt omkring i KBH, når gamle lejligheder bliver renoveret. De har været fulde af gammelt puds, søm og skruer, og bundet ind i rustent ståltråd. Efter grundig slibning, lakering og nus tjener de nu som siddeplads og hylde i et velkommende sparum.

En lille ændring som giver eftertanke til personlig indretning, efter behov. De 3 beboere har endda talt om at anskaffe sig et fold-ud-badekar!

Stor forandring for få penge

Med 4 brædder og en gammel dør, har Nana og hendes samboer nu fået fine upgrades i hjemmet, til afslapning og selvforkælelse. Vi er glade for at kunne hjælpe og synes det er blevet så fint og personligt!

Søger du en lille ændring i boligindretningen, og mangler du hjælp til sparring eller materialer? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på mail: [email protected], telefon: 31100102, eller komme forbi til en snak i vores multistudie i Nordhavn efter aftale. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for en snak om indretning, små byggeprojekter, afhentning af genbrug, hjælp til sortering eller andet.

Vil du se flere indretningsprojekter, som vi har været med indover, og hvad vi ellers foretager os med alt det genbrug? Læs mere her: http://185.121.172.229/blog/
eller følg os på Instagram, hvor vi opdaterer løbende med både genbrugsvarer og projekter.

De bedste hilsner

Multigenbrug