Et år runder af / 2020 – 2021

Endnu et år er ved at runde af hos Multigenbrug.

Når vi kigger tilbage på januar måned i starten af året, og frem til nu, må vi erkende at der sket en del.
Året har været specielt for alle, og vi er ingen undtagelse.
Trods forhindringer har vi holdt fanen højt og er kommet gennem med skindet på næsen.
Vi har lært en hulens masse og vi har udviklet os og virksomheden, og bliver ved at tage den nysgerrige brille på. Det er kun os selv som sætter begrænsningerne for, hvad der kan lade sig gøre indenfor genbrug. Et uendeligt inspirerende univers, når man må sætte alt sammen med dét der er.

En gåtur i området hvor multistudiet holder til.

Opgraderinger og dagene i multiuniverset

Opgraderinger har der også været, og vores varevogn Dolly har i år fået hængertræk, rack på taget og kæmpe logo på siden. Det er investeringer som gør at vi kan nå længere, med bedre værktøj, på alle de alsidige opgaver vi takker ja til. Også i årene der kommer. Du kan læse lidt mere om Dollys opgradering her.

Dolly med rack, hængertræk og logo.

Dagene i multiuniverset er travlt beskæftiget med at sortere genbrug, som kommer ind fra det vi kalder livsboer; altså hjem som har været fulde af brugbare og funktionelle genbrugssager, som stadig kan anvendes. En stor del af sagerne der kommer ind af døren, kommer også fra jer og jeres oprydningsprojekter og dem har I haft tid til, i år.

Genbrug i mange skikkelser.

Vi samler materialer til genopbygning og indretningszoner i jeres hjem, og formidler genanvendelig interiør eller bygger det fra bunden, sammen med jer. Hold op, hvor har det været sjovt! 

Vi har haft en travl december med besøgene, som har været nysgerrige nok til at kigge forbi i Nordhavn. I har shoppet genbrug og kigget alle vores sager igennem, og vi har nydt at kunne give jer god tid til at ose. 

Arrangementer 

Vi har nydt at holde 8 gratisarrangementer, hvor de sidste 3, på jeres opfordring, blev ændret til byttedage. I har medbragt masser af fede brugte ting til byttebordene og igen må vi sige, at det har været en fornøjelse at se alt det genbrug skifte hænder.  

Det hænder at dét genbrug I kommer med, er noget vi lige står og mangler i Multigenbrugs hverdag. Eksempelvis et lille bordstaffeli, som vi bruger i fotostudiet til at holde tallerkener, LP’er og bøger. 

Vi har efterfulgt kørt de resterende gratis ting til bytterum i København, velvidende at rejsen fortsætter og det giver os et smil på læben.  

I Oktober bød vi velkommen til et nyt arrangement: “Markedsdage”. Vi inviterede alle de genbrugere vi kunne finde, på Facebooks utallige genbrugsgrupper, og vi har haft besøg af en kerne af gode kræmmere og nysgerrige sjæle. Det er bestemt et tiltag vi tager med ind i 2021, da det har været så hyggeligt at modtage jeres respons på det altid skiftende multistudie. Vi kan aldrig vide hvad der kommer ind af døren, og det skaber en eventyrlig hverdag, ikke kun for os, men også for jer. Det har været fedt at dele med jer. 

Opgaver 

Dette Herrens år blev det år vi stiftede bekendtskab med folkene i Simeon-Sankt Johannes Sogn. Vi har været på en masse forskellige opgaver for dem, og ser frem til hvad de kan finde på til os. Vi takker mange gange for det gode arbejde. 

Her kan du læse mere om kirken og lidt af opgaverne vi har været på. 

Året har også budt på andre opgaver som indretning og montering i genbrugsmaterialer. Vi har bygget en disk i en café i Bagsværd, rettet et køkken op i en kælder, wellnessificeret et badeværelse, hjulpet til med spejle i en frisørsalon og alt det løse. Se vores Facebookside eller instagram for fotos og beskrivelse.
Vi har været velsignet med opgaver af sjov karakter og takker for de livsbo vi har været med til at rydde og overtage. Tak for jeres tillid.

Vi mindes 

alle de varer som er solgt på webshoppen og sendt jeres vej. Det glæder os at I har valgt den genbrugelige vej, når I har shoppet gaver og selvforkælelse fra vores lager. Fra små porcelænsnips til 2.40cm høje tøjskabe i teak, klassisk dansk design og helt unikke one-of-a-kind sager, I har taget det hele med hjem, og givet det nyt liv.
Her kan I se et lille udsnit af solgte varer, som vi synes har været spændende at vise frem: 

Folk vi har mødt og stiftet bekendtskab med 

Vi takker alle, som har været på besøg i multistudiet i Nordhavn. Alle som har handlet genbrug fra vores webshop. Alle jer som har ringet og bestilt os til sjove opgaver, jer som har kommenteret og liket vores opslag og alle de dejlige nye bekendtskaber vi er beriget med. 

Et stort shout out til andre kræmmere og det gode kollegaskab I tilbyder. Det er en fantastisk branche at være en del af. 

Tak til Christian og Dansk tæppe- og gulvservice for at tænke på os, når du har tæpperester til overs. Tak til Støtte til Børn på flugt, for at være så dedikerede i jeres arbejde og formidle så mange gode genanvendelige sager, til folk som har brug for det.

Et kæmpe tak til alle der har hjulpet os, på den ene eller den anden måde. I ved hvem I er <3

Året vi går i møde 

Vi ser frem til det kommende år, hvor vi vil udfolde os endnu mere indenfor upcycling, begivenheder, varesortiment og alt hvad vi kan finde på. Vi ønsker at samarbejde mere på tværs af brancher, og tænke genbrug ind i boksen, sammen med andre kreative hoveder. Responsen fra jer gør, at vi i fællesskab får skabt løsninger med genbrug, aldrig før set. Det er dét som gør det sjovt, at lave det vi laver.   

Vi glæder os til at se, hvad 2021 bringer og endnu mere til at tage jer med videre på rejsen.

De bedste hilsner

Multigenbrug

Et lille kig til det evigt skiftende multirum.