Services

Kreativ Idéudvikling

Kreativ ideudvikling

Et trygt hjem ligger højt på listen over vores værdier. At skabe det med egne hænder, med omtanke for specifikke behov, giver dybere ro og udfoldelse i egne rammer.

Har du brug for sparringspartnere til enhver form for projekt eller idé, ligegyldigt hvor i processen du er, så er vi altid klar på at smide farver, former og fantasier efter dig, med omtanke for at genbruge hvad der genbruges kan.

Ring og lav en aftale med os på TEL: 31100102


Rekvisitudlejning

På vores lager er der altid skøre og anderledes ting, lige fra modelfly til store partier af gallerihylder, gamle høje hatte af muldvarpeskind, flotte ting, nye ting, gamle ting, mange ting.

Disse effekter kan du leje til teaterforestillinger, fotoshoot, film og TV, opstillinger, temafester, stande, boder, etc. efter aftale.

Send en mail med detaljerne til: [email protected]

Rekvisitudlejning


Søgeagenten

Søgeagenten

Du har sikkert, som de fleste andre, helt specifikke ønsker og leder måske lige nu efter noget helt bestemt? Prøv at spørge os, om det er noget vi ligger inde med. Hvis ikke vi har det på lager lige nu, så kender vores netværk garanteret én der har. Vi leder sammen med dig efter det du søger!

Skriv til os her.


Fandt du ikke hvad du ledte efter, så tøv endeligt ikke med at kontakte os alligevel. Vi har lidt af det hele, og ka’ lidt af det hele. Kontakt