Handelsbetingelser

Produktinformation:

Varens særlige egenskaber oplyses på multigenbrug.dk. Besvarelse af supplerende oplysninger eller spørgsmål i forlængelse af de eksisterende oplysninger, kan opnås på denne mailadresse til multigenbrug.dk via [email protected], såfremt kunden ønsker det.

Priser:

Ændringer i pris kan forekomme, alt efter dit bestillingstidspunkt. Dette skyldes at priserne er dagspriser og ofte ændres løbende. Såfremt Multigenbrug accepterer din ordre, vil køber blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen. Alle priser er vist inkl. Moms.

Bestilling:

Fremstilling af varer inkl. Pris på multigenbrug.dk er blot en opfordring til at udnytte et nedslag i pris, og betragtes derfor ikke som et bindende tilbud. Ved bestilling af varer fra multigenbrug.dk binder køber sig til tilbuddet om at købe varen på de oplyste vilkår og der udgøres dermed ikke en direkte bindende accept. Den bindende aftale træder først i kraft, når aftalen mellem køber og multigenbrug.dk er indgået i form af en ordrebekræftelse, hvilket betyder at køber accepterer det afgivne tilbud.

Betaling:

Dine kontooplysninger som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen, (SSL), som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger. Beløbet trækkes først fra din konto når varen afsendes fra multigenbrug.dk.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Risikoen ved at bestilte varer går som til grunde eller beskadiges, på grund af hændelige forhold overgår først til køber, når varen befinder sig i købers varetægt. Skulle uheldet være ude, kontakt os enlig vi vil altid mødes.

Reklamation:

Når du køber eller bestiller varer i vores Online Genbrugsbutik har du ikke en fortrydelsesret. Varen købes som på et Loppemarked. Og købes således som beset.

Virker varen ikke eller har skader som ikke har været oplyst i tekst eller på billeder har du 14 dages reklamationsret.

Skulle uheldet være ude, kontakt os enlig vi vil altid mødes.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

multigenbrug.dk bringer relevante informationer om andre hjemmesider til dig igennem links. Disse hjemmesider kontrolleres ikke af multigenbrug.dk. Derfor kan vi på ingen måde stå til ansvar for deres indhold.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og multigenbrug.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Multigenbrug egen beskrivelse.

Som følge af at de bestilte varer leveres for sent, eller indeholder mangler, pålægges sælger intet erstatningsansvar, hvis disse forsinkelser eller mangler skyldes forhold i købers varetægt, som er uden for multigenbrug.dk’s kontrol. Dette kan eksempelvis inkluderer krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Køber opnår kun de garantier på bestilte varer, som producenten udsteder overfor køber. multigenbrug.dk afgiver ikke selvstændig garanti.

Fortrydelsesret

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Vedrørende returnering, bedes du benytte Post Danmark som udbyder, og ikke andre alternative pakkedistributører. Dette sikrer, at du kan spore din vare i tilfælde af at den skulle gå tabt under returforsendelsen. Det anbefales at du returnerer varen i en forsvarlig emballage – sammen med fakturaen, hvor du gør det klart at du gør brug af fortrydelsesretten til at få refunderet din bestilling. Du bedes returnerer varen som en forsigtig pakke med Post Danmark.

Såfremt du fortryder dit køb, kan du blot nægte modtagelse af forsendelsen.

Vores returregler gælder alle solgte varer til private. Disse er ikke gældende ved afhentning af varer i vor butik, ej heller ved varer solgt til virksomheder.

Såfremt Multigenbrug modtager de returnerede varer i acceptabel stand, refunderes det modtagne beløb.

Hjemmesiden multigenbrug.dk drives af firmaet:

Multigenbrug v/ Mads Bigholdt CVR nr: 40509836

TELEFON: 31100102, ADRESSE:  Vesterhavsvej, 2150 Nordhavn, København

Forbehold for ændringer:

Multigenbrug forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er  gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.

Links:

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk

Denne ansvarsfraskrivelse side blev oprettet på vilkarogbetingelserskabelon.dk.